carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, June 15, 2011

dapat kasut baru

Asslam ..

Ahad baru ni, kami ke Sunway Pyramid! lepas je marathon tuh selesai..duk umah jap. lepak2 & tido..:) eh, Ammar tak tido pung. ngada! sejak2 dh tak de buai ni.ssh nau nak tido time wekend. tapi biarkan aje. saje nak train. nnti duk tadika. x leh dh nak tido lelama kan. :D

so, lepas Asar, mari kita discuss. nak kemana kann?

lepas solat, gerak pegi sana. kul 6-15ptg dh smpai..doket je pung. :) kitorg jarang sgt ke sana berdua. kalu ngan kwan2 tuh always la sgt..eh,always pe kebanda nye, baru 3 kali..haha. so, mari kita parking..cantik! kejap je dh dpt parking. org ramai dh balik kott.

meh kita ambik pic tempat parking dulu! :P



tujuan ke sana nak mencari kasut! sandal la lebih kurang,bukan kasutt. eh, bukan mak ayah punye, tuk si kecik ni. kecian dia...dh melecet kaki pakai sndal crocs tiruan ..muahahhahaa.

so, ke Al-ikhsan duluu. tak de size pulak! frust dh Ammar..takpe2, kita cari kat lain pulak yerr..masuk Jusco. design cm so-so aje. bukan Ammar yg cerewet. tapi ayah nyer tu hah! tak pe,kata nak yg terbaik kann? haha. so, ke Studio-R pulak! okey. dh dpt yg bekenan! calour apee? hijau + biru : ceria kan ..bebudak , sy suke ceria2. no more itam, brown..huhu. SA duk kattepi suh Ammar try! tapi die tak nak..maluuu. haha. lawak! lepas SA tu blah, baru nak try,,& terus pakai smpai balik rumah ! malu sesangat tau !! SA yang lain duk acah-acah die, terus melekat kat kaki ibu..



sandal baru


b4 balik, beli aiskrim & bubur kat Mcd kejap! Ammar dh lapor. tu la, x nak makan kat rumah! so, merasa la makan bubur dlm kete yg bergerak! tapi maintain jerr.. :) perut anak dh kenyang, hati ibu dh lega..

sejuk makan aiskrim

singgah solatMagrib dekat Shell tol batu 3 tu . sbb nak ke Poliklinik Salam. tengok ex-opismate asben dh deliver baby gurl. :) lepas ni sy update pic yerr..:)

2 comments:

Bionic women said...

wah ammar dapat kasut baru.......
dhiya pun dah agak lama x beli kasut.
papa dia kata, nnti nak raya ler beli yg baru..

ummiaqeef said...

aqeef ada sandal tp lg suke pakai selipar ben10 murah, hehe..