carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, June 30, 2011

best kan dpt free gift ni..

Assalam ..

Awal2 bulan cm gni.mmg wajib la berkunjung ke pasaraya2 terdekat nak beli brg rumah kan? so, this month, rase nak melabur duit kat carefour puchong utama ni je. pegi time weekdays mmg best la.nak tolak troly pun sng ..:)




kelihatan di atas gambar tu ada syampoo 2ketul, piring putih gambar meow 2 ekor 3 ketul & 1 kotak cawan anlene.

syampoo tu cashier yg bagi. saje2 bg katanye. sy pun terus suh bg 2 ketul terus. huhu. best tau syampoo ni wangi & lembut je rambut lepas guna. herbal essence punyer. piring meow tu sbb beli susu Dumex dugro. beli 3 pack, dpt 3. hope tgh bulan kang ada stok lagi. sbb nak beli lagi kan susu. berguna jugak pinggan ni nak buh sayur2 & lauk pauk :D yg gelas dlm kotak tu sbb beli susu pack anlene. :P nak cube2 minum susu pulak. kata dh nak masuk 30series kan..:P


korang suke barang free? sy suke..cepat2 nak pegi kat customer services tuh nak redeem. :)


p/s : entry ni dh tulis smlm panjang lebar tapi tak leh nak save.so, ni pun kira ok la..:P









2 comments:

ummiaqeef said...

same la suke gak free gift ni. anlene mmg dpt gelas tu. kadang darlie pun dapat..hehe

Bionic women said...

kita suka gak free gift, tapi susu dhiya x pernah ag freegift.huhuhu.
tapikan kita ni jenis selalu lupa nak amik free gift tu. huhu