Hanya Taip Keyword Anda

Loading...

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (103) Ammar (71) my self (53) jom kurus (32) info (22) miss sasu (22) Jomkurus (18) misssasu (17) nak kurus (17) baby aryan (14) drama tv (14) family (14) raya (13) puasa (12) misi kurus (11) tips diet (11) resepi (10) wish (9) MasterChef (8) makan2 (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) esp (6) hadiah (6) macam2 (6) rumah (6) GA (5) cookies (5) jalan (5) kawan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) wordless wednesday (5) Holiday (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) Aktiviti (3) balik kampung (3) diet (3) klinik (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) gift (2) iklan (2) kuantan (2) kurus (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) nak cantik (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) testimoni (2) vitamin c (2) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) astro (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bonus (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) doa (1) elektrik (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) info diet (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencingmanis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) on9 (1) panduan (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) preloved (1) puasa. makanan (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) sembelit (1) setdetox (1) shop on9 (1) soya (1) surirumah (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) tips (1) toys (1) vivix (1)

Wednesday, March 31, 2010

sy suke krim ini

hai. selamat pg(kalau korg baca entry ni pagi ek).

hari ni sy nk share ttg krim ni. biasa lah kan kalu org nak kurus cm saya ni msti la nak guna benda2 alah ni.


KRIM Mustajab Limau Nipis & Halia keluaran Dunia Herb.

So far mnggu lepas sy nak try balik guna krim ini. b4 ni Ammar msih kecik dn mlm2 tuh ada gak die meragam. kalu sy pakai krim ni sure panas menggila & die dh la suke naik ats bdn sy. aduhai cian lak die kan??ok, kita continue balik cite ttg krim ini.

Krim ni sy just try kat certain2 pot je. ala, u all pun tau kan pot2 yg sy nak sebut ni.

1- kat area lengan yg dekat bahu tuh..org panggil lengan la kan?hehe
2- of course kat peha. beso gile peha saya tau.
3- kat perut & pinggang. dulu msa peknen, de strech mark nih. so, boleh la nk buang lemak & hilang benda tu. Tang perut ni mmg x leh blah la. suar jeans dh x muat dulu pun sbb perut ni gak la.x pe, nnti terima la nsb ko perut yg buncit.

Leps je 3hari sy pakai. sy perasan tau, lengan sy tuh dh kecik sket..huhu. suke2. sy duk tanye hubby sy. cian die. penat nak jwb, ye la kan?x kan nak tanye kat Ammar lak. tang yg kat pehan & perut ni x nmpak g. yelah degil kot ek lemak2 nih.

Tapi, sy pakai mmg banyak gile. mmg panas gile la kalu pakai. sy pakai time nak tido & pg2 b4 nak mandi g kije. since hubby kije normal shift. so, die la yg akan antar Ammar ke taska. huhu.

Kalu u all nak try, try la..sy sokong 100% :P Harga nye dlm rm24.00 tuk 130ml. ok la kan?untuk permulaan nih. pakai la banyak sket.biar mengelegak lemak korg. :D

note : ni iklan free tuk Dunia Herb tau!pg td sy berangan kalu de diorg nampak entry sy ni mana tau, diorg ambik sy model..:P atau pun nk bg free krim ni pun x pe..saya terima je..hahaha. sila jgn peduli kan persaan perasan sy nih yer. hehe

No comments: