Hanya Taip Keyword Anda

Loading...

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (75) Ammar (65) my self (52) jom kurus (29) Jomkurus (18) drama tv (14) baby aryan (12) info (12) puasa (11) raya (11) family (10) wish (9) MasterChef (8) outing (8) resepi (8) contest (7) friend (7) makan2 (7) DPLI (6) macam2 (6) rumah (6) GA (5) cookies (5) hadiah (5) jalan (5) kawan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) wordless wednesday (5) Holiday (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) miss sasu (4) potluck (4) Aktiviti (3) Reunion (3) diet (3) esp (3) klinik (3) makan (3) misi kurus (3) sales (3) sembang2 (3) senaman (3) shopping (3) weekend (3) Imam Muda (2) balik kampung (2) blog (2) gift (2) iklan (2) kuantan (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) testimoni (2) tips diet (2) video (2) A'Famosa (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) astro (1) beca melaka (1) berita semasa (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) elektrik (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencingmanis (1) kolestrol (1) konvo (1) kurus (1) lemak (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nak kurus (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) on9 (1) panduan (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) preloved (1) puasa. makanan (1) sahur (1) sarapan (1) sedekah (1) setdetox (1) shop on9 (1) soya (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) tips (1) toys (1) vitamin c (1) vivix (1)

Wednesday, January 4, 2012

MasterChef Malaysia : Siapa yang layak ke Final ?



hai ..

nak update pasal Masterchef lagi ..hahaha.

Malam ini (04 .01.12) akan berlangsung seisi memilih calon2 ke peringkat akhir MM. tak tau bape org yang akan ke peringkat akhir. so, kita tengok je malam ni ye. esok sy akan update resultnye.:)

calon2 nya :-



Ezani Farhana

Umur: 26

Asal: Kajang

Pekerjaan: Doktor Pergigian





Amita Tan

Umur: 31

Asal: Melaka

Pekerjaan: Peguam




Wahidan

Umur: 42

Asal: Kinabatangan, Sabah

Pekerjaan: Pekebun




Arshad Zamir

Umur: 19

Asal: Shah Alam

Pekerjaan: Pelajar


p/s : tak kisah la siapa yang akan terpilih ke final kerana semuanya sgt berbakat & berjaya harungi semua ujian.


updated: Ezani & Wahidan masuk final! jgn lupa saksikan final ahad ni jam 9malam.

2 comments:

mamashikin said...

rasanya zamir kot..hahaa..sb dia comel!
zamir vs dr.gigi tuh ok juga..

baincardin said...

berdebar² tunggu result saper yg menang...^_^'