Hanya Taip Keyword Anda

Loading...

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (103) Ammar (71) my self (53) jom kurus (32) info (22) miss sasu (22) Jomkurus (18) misssasu (17) nak kurus (17) baby aryan (14) drama tv (14) family (14) raya (13) puasa (12) misi kurus (11) tips diet (11) resepi (10) wish (9) MasterChef (8) makan2 (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) esp (6) hadiah (6) macam2 (6) rumah (6) GA (5) cookies (5) jalan (5) kawan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) wordless wednesday (5) Holiday (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) Aktiviti (3) balik kampung (3) diet (3) klinik (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) gift (2) iklan (2) kuantan (2) kurus (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) nak cantik (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) testimoni (2) vitamin c (2) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) astro (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bonus (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) doa (1) elektrik (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) info diet (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencingmanis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) on9 (1) panduan (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) preloved (1) puasa. makanan (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) sembelit (1) setdetox (1) shop on9 (1) soya (1) surirumah (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) tips (1) toys (1) vivix (1)

Friday, September 30, 2011

D'Arab Cafe Puchong



Assalamualaikum...

Selamat hari Jumaat semua.

Penghulu segala hari kan? semoga kita semua mendapat keberkatan oleh Nya .amin.






hari Rabu lepas, asben dpt tukar shift ngan kawan die. sepatutnye kije petang. so, ada chance la nak makan2 malam kan? biasanye 1bulan sekali je makan besar sebegini. huhu. tapi kadg2 tu banyak kali gak.depends on duit la kan?

ni 2nd time makan kat sini. nasi arabnye sedap. cume tang sup tu asben tak bekenan. die kata tak best makan ngan sup. if makan ngan kari lagi umpp katanya. tapi ni je yg dekat, kita layan je la kan? :)

pegi kali ini ada promosi katanya..



tuk 3org makan ni rm30 include 3gelas air. ada 2 pilihan. nak sirap atau tea arab. cm atas la rupanye nasi tuh. kami order ayam kabshah & roast . ada sekali sambal & sup. nampak banyak kan? tapi berjaya abiskan. hehe. aterr, skip lunch kan? harus la melapar ..:D


Ammar pun suka makan. sedap katanye. makan sendiri & akan menyebabkan lantai bersepah ngan nasi! itu biasa..haha




'ibu, buat peace cam Ammar'


'okeyy'




alamat D'arab cafe :

14G, JLN PU 7/2
PUSAT BANDAR PUCHONG UTAMA
47140 PUCHONG, SELANGOR

(dekat je ngan Pizza hut delivery & dominos pizza tu )

1 comment:

Qhaifa Nur said...

hai..

saya pulak first time makan nasi arab kat rumah jiran sbb open haouse tp memang sedap..