carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, August 8, 2011

selamat berpuasa hari ke8


Assalamualaikum..

puasa sudah hari ke8 kan? cepat je masa berlalu. nnti dh masuk hari ke 15, lagi la cepat. mula la kedengaran lagu-lagu raya kan? **tak suke-tak suke. :P

saya masih lagi tak update kan pasal menu berbuka! itu la. heran jugak . sbb masak mmg tetiap hari. tapi tak ter snap! maybe menu biasa2 je..:P esok lusa nak rajin snap la yer .

smlm berbuka puasa kat umah abg dekat Bukit Lancong, Shah Alam sana nun. kul 2 kuar umah g beli lauk pauk. nk bawak sket lauk ke sana. so, sy masak sotong goreng kunyit & ayam paprik.dlm kul 630ptg baru kuar umah. dh lambat sebenarnya. tapi nsb baik asben bawk kete laju kot.huhu. dlm kul 7ptg selamat smpai umah abg tuh.





dlm kete~ masa ni Ammar tido. angkat je masu kete. mengamuk skit2 & dh boleh senyum2.:)



Ammar dgn cazen2 nye. oh ye. yg baju biru tu sebaya Ammar. tapi adik dh 2 org. hebat kan? huhu


cm entry apa2 je ..hahaha. layan je eh .:)

1 comment:

ummiaqeef said...

xpe lepas ni ammar dpt adik byk2 ek..ekekeke