carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, March 5, 2012

Lepak di rumah parents Amir Vanilla Coklat



hai semua..

last weekend agak membz sket sbb ada tetamu dtg jenjalan umah kitorg.. tetamu tu abg ipar n family. diorg dtg naik bus dr Kuantan. stop kat Shah Alam. seksyen 7 sana. ambik diorg malam tu kul 930malam. masuk higway dr umah ni ke shah alam. exit batu 3. lepas tu keluar je, jlm jem. lama gak la duk situ, rupanye banjir tau! apa lagi, cepat2 la masuk jln kat umah kampung tepi tu..agak struggle la jugak mencari jalan keluar. lastly, jumpe la jln keluar dgn bantuan org kampung. diorg semua keluar pegang payung tengok kete banyak. haha, mcm pesta pulak ..

dh lewat ambik diorg ..smpai sana dlm 11malam. terus bawk g makan kat bandar bukit puchong 2 sana. kesian diorg lapar kan. naik bas since 530ptg dr Kuantan tuu..huhu.

Sabtu esoknye, diorg nak pegi rumah ayah angkat diorg..so, pegi la..sy mmg teringin nak pegi ..sbb umah ni jdi tempat shooting Vanilla Coklat. umah parents Amir tu..kiki..punye la pengaruh tb kan?

smpai2 je terus buat rondaan.

masuk2 je dh teruja. bukak je pintu ada air kat bawah n leh tengok ikan besar .kiki. gambar atas tu kenai dok? tempat ayah n emak amir duk ckp yg 'kita dh nak dapat cucu!"..hehehe





lepas tu ni tempat ayah amir n ayah zara duk bincang kan? lepas tu dtg si minah gedix tu tanye amir kat mana kan?



cermin besarr giler



ni area dapur




ni area luar rumah. ala, ada emak zara dtg jumpe ayah amir tu kan? n tempat mak amir ckp tepon n amir ngintai tuu.





lepas tu jenjalan kat luar. nak tgok kolam tu..n kecik je pun tgok yg real. hehe.






duk jap la kat sini..hehe




kul 3ptg cm tu balik umah. masing2 dlm umah tu bz sgtt.:D



nnti smbung lagi yer..





3 comments:

MRS. K said...

lawa giler umah ni

Azwan.Eyka said...

aunty , shah alam kan besar tapi kat mana .

Anonymous said...

siapa pemilik rumah ni