carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, March 12, 2012

kegilaan terhadap wall paper merah ini !



ceh, kegilaaan kunun..

u' alls... sy kan betul2 teringin sgtt nak berwallpaper ni. tapi agak out dated eh menda alah ni. tapi lantak pi la..haha. hari tu kan pegi rumah org kaya tuu. so, ada snap 1 pic berlatar belakangkan wallpaper ni. terus hari terpikat. tpi nak caler merah! kunun2 nak meriah la kan. eh. mmg sy suke merah tau. kiki.

terus google cari wallpaper murah. ceh, nak murah ajer! haha. so, dpt 1 dlm FB ni. belek2 n terus belek. n dpt la 1 yang berkenan. tengok2 dr komen org2 dlm album dia tu, 1 roll dalam rm150-180 tak termasuk kos pemasangan. boleh kot pasang sndiri kan? haha. so, kalu dinding umah sy tu, boleh kot dlm 2 roll kann? kecik aje pun..InsyAllah, nnti nak pindah ke umah sendiri, area sini jugak. umah kecik aje pun..itu je yang mampu kan? so, ni tgh belek2 la mana yg nak di tambah. hehe

oh lupe nak letak pic wallpaper merah ni kan? tengok ni..



cantik ke idok?

tapi asben kata pulak x nak munga2. nak petak2 ke. ceh, ngadee betuiii kan?

Ni Fb dia :

Akma Collection II

4 comments:

ummiaqeef said...

kite pun ade add dia kat fb.. tgk tv kat citer2 drama tu byk gak buat wallpaper gini kan? hehehe.. kite ade berangan jugak tp kaler kelabu pun comei..hikhik..

Falsya said...

Mcm Penah tgk la kak wallpaper mcm nie..mcm penah keluar kt drama sabtu lps..;)..

Maya Diana said...

cantik gak..heehehe asal dah berknan
nak jemput u join exchange w/site ni...bantu membantu sesama bloggers >>>http://rakanblog.com

tutorial n 8 SEBAB kena join rakanblog.com leh tgk kat blog MD..tqvm
http://mayadiana82.blogspot.com/2012/03/rakan-blog-malaysia-tutorial.html

MK said...

kami dari Akma Collections II mengucapkan Terima kasih banyak-banyak...kini kami sedang membuat promosi terhangat sempena pembukaan sila datang ke kedai kami di 21A,Jalan 20/J, Pusat Perdagangan Suri Puteri, Seksyen 20, Shah Alam...
Beli 2 rolls Free 2 rolls Wallpaper Korea dan 15% utk Wallpaper macam kat gambar kat atas
Call 012-4843151
Email : mkcollections75@gmail.com http://www.akmadeco.com.my

silalah datang sasuzana...