carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, October 14, 2011

training di Taman Tasik Cyberjaya

Assalamualaikumm..

kami mmg selalu pegi taman tasik kat cyberjaya ni. dekat sgtt! kan dri Taman Putra Perdana tuh dh ade 1 jalan dalam kan? so, mmg dekat gile la kalu nak pegi cyber & putrajaya! so, ptg smlm g sana lepas ambik Ammar dr nursery. ayah Ammar smlm mc. so, pegi sana la boleh ambik angin petang kan? tapi ayah dia dh siap bgtau, if nak pgi main kat playground ajak ibu, ayah tak larat . muahhaha. tak ape, i ok jerr! :D

eh, tajuk training kann? training apee?




ni hah. training pakai selipar yang tak de support. maksudnye, yang tak de tali kat belakangg. dh umur nak masuk 3tahun baru train! huhu. tak ape, biar lambat asal selamat!

training boleh la di katakan berjaya jugak. dh boleh control kaki tu supaya selipar tak tercabut. tapi ada jugak 2,3 kali tersadung ..lepas tu cover balik, suh pakaikan semula. & ada terjatuh sekali sbb terlanggr jalan yang tak rata. mcm biasa, dia akan salahkan jalan. haha.



tapi nak main kat playground ni kena bukak selipar. suke sgt die main kat sini. cm gaya nak bawak kapal kann?

dh nak magrib, jom kita pulangg. tapi mcm biasa, die tak nak balik.

Ammar, jom balik!

Tak nak..

Jom, ibu nak beli kek

kek happy besdy to tuuu

okey2..jomm



dh kena singgah care4 sana beli kejap kek nyerr

die suke kek tiramisu tuhh rm4 saje 1 bekas comel tuh!



Ammar, ibu nak sikitt.

ibu tak adaa..

nak la sikittt

okey *ambik sikit je suapkann.



kalu dia dh suke kann? mmg jgn harap la nak mengecek!

:D

1 comment:

ummiaqeef said...

lor.. ingat training ape..hehe.. aqeef lame dah pakai selipar sarung.. dia lak x suke yg ade support blakang tu..huhu