carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, October 7, 2011

Kerana Baby tv



baby tv kat astro tu dah tamat free nya kan? tapi masih ada smpai 5Oct baru ni. kul 8pagi macam tuh, terus unavailable, please contact ... as-sudah. masa tu Ammar tgh layan tv smbil minum susu. terus die tengok kat luar, kot2 hujan kan? ater, kalu hujan terus gelap kan? terus mengamuk.nak baby! nak baby! aduhaii. cm ne ni?

langgan je la - kata ayah nyee.

okey la. ambik phone coll astro terusss

okey! sudah..layan la Ammar weh. kata sayang anak kan? anak org lain ada ipad, ps2 la macam2. ni ibu mampu rm5 sebulan sudah..eh, kalu lama2 smpai 5-6 tahun, sama jugak dok.? eh. tak kan 5-6 tahun lagi, die nak baby tv lagi ! tak la kan? huhu

korang langgan tak?

tapi limit smpai kul 9malam sudah. lepas tu ibu kau ni nak tengok cite2 die pulak..:) eh, tapi cite soffiya kul 7 tu kadang2 boleh tengok gak..hehe

ok, total kena bayar bulan2 kat astro rm45! ambik family sudahh.

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

seb baek aqil dgn ara tak layan.
yg layan tviq

CheRus said...

sy layan sesgt..cite soffiya tu..muehe..muehe....sanggup delaykan masak..utnuk tgk cite tu...hu..hu