carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, July 29, 2010

jalan2 pegi zoo negara

salam ..

Ini kisah lama!!gambar dlm camera yg di beri pinjam pd org .:) so, layan gambar aje la yer. sy ckp sket2 jer..:)


Date : 02 Julai 2010
Time : 10am-3pm
Weather :Rain ajer.


~meh tengok list of entrance fee. quite expensive ler kan??~

~masa mula msuk!!nk jalan lagi time nih~


~dh kena dukung!!nak kutip sampah je kejenyer~

~with Nurul ~

~dlm tmpat ikan !!hujan seh !! nak dekat kul 1, baru leh jln ke sini~


~dh last2, muke dh letih seh~



~Ammar muncung je mulut!~


~bg gajah makan!!sy x berani la.~

~tadaa..nnti dtg lagi ~


Kesimpulan :

1- x bape best la. sbb hujan [hujan rahmat kot] & dh x bersih sgt la keadaannye.
2- penat sgt la..kena pgang payung lagi
3- Ammar x nak duk dlm stroler :(
4- next time nak pegi, tgu Ammar dh kenai binantang ..baru best ..:)



2 comments:

Srifairus said...

mak ai, mahalnyer nakk masuk...
patutnyer dgn kadar fee yg mahal cmtu diorg dah mampu nak jaga kebersihan kandang2 binatang tue.. apada.........

Pn. Zana said...

Sri: mmg pung!!!mahal dh skarg ..masuk 2 org nak rm50 tuh!huhuu