carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, July 9, 2010

ade kwn nak dtg umah sy esok

Salam Semua!!

Hah!!Makin bz pulak skarg ni. every hujung mgu ajer, de tetamu nak dtg melawt sy.Takpe, sy x akan kisah pun if u all nak dtg. But, weekend aje la. if weekdays, leh tengok umah selerak plus habuk di merata2 tempat..& makan biskut cicah teh o ajer.

This week,kawan seperjuangan sy masa di KUSTEM dulu nk dtg. ni kali kedua die dtg melawat!!Sgt happy, sbb masih berhubung dgn die. Ekcelli, sy de kwn rapat 3 org dulu. sorg di Jb, sorg di Penang, sorg lagi die ni la.duk Nilai.smua diorg2 ni kije gomen.huhu.sgt jeles okeyyyyyy!!!Tpi, x pela, myb itu rezeki diorg kan??

Sape die itu?. Ni lah:-

~my lovely friend forever ~ wan nur hannah~

Mlm tdi sy bersms dgn die nak ambik order.:)) ingat nak masak for lunch. so, sy decide nak msak nih:-

~Kari Ikan Tongkol~

dh goggle td resepi.Mudahan2 menjadi la yer!!jgn bikin malu je nnti if x sedp

lepas tuh die request ni:-


~sambal belacanmesti dlm lesung if nak hidang~

x pe, sy dh terer buat nih!!berlagak ko kan??hehehe..


So, esok pagi kena bangun awl!!nak kemas2 umah lu kasi sedp mata memandang. Erm , dh la agk konfius nih. nk buh mana la meja mkn nih.if sumbat kat dapur.sempit gile jadinye..if nakbuh kat ruang tamu..x suke..sbb saje nak bagi luas kat situ.sng si kecik2 ni nak main ..x pe, akan ku renovate kasi ok mlm ini!!!!hehehe. sbbnye if x de org dtg, kitorg mkn kat dapur aje..dela meja kat situ..skarg, meja makan tuh de dlm bilik tetamu..hehehe x nak nak suh mkn dlm bilik lak ?hahahha

Okey la ..jumpe lagi next week.

p/s: esok akan bz sket..pg kwn ada dtg umah, ptg sket ..nak jumpe kwn lama gak kat shah alam..dh pikir pun baju & tdung yg cute nak pakai ....:))
sy rindu nak tengok pic kami kat zoo last week. nak kena ambik cepat camera itu..huhu

3 comments:

Fieza79 said...

wahh sakan berkemas umah tak abis2 lagi zana...nak pertolongan tak..? ehkekek..

Pn. Zana said...

Fieza:hehehe. setiap minggu berkemas la kan ?nak tlg ker?meh tlg basuh beli air..hehe

syariza09 said...

fuhh..ni kena super power nih..banyak keja yg nk buat