carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, July 5, 2010

Digicam sy kena kidnap!

Salam Semua!!!

Saya sgt penat!!!tapi, happy sbb dpt happykan org lain :P

Ini status FB sy [ add sy sasuzanazanudin] Serius penat sgt. Abg ipar & family dtg umah dri Kuantan . Sekali sekala datang kan?x kisah la.Bak kwn sy kata, dpt pahala bile dpt gembirakan tetamu kan?:)

Sabtu :

10pg- pickup diorg di dpn IOI Mall. bwk pegi Bagan Lalang [kenduri opismate abg ipar]
3ptg- pegi wedding di seksyen 17, shah Alam [kawen adik opis mate asben],
530ptg- pegi umah kwn abg ipar di seksyen 18, Shah Alam
830mlm - g Jusco IOI mall
12mlm - Mardi.abg ipar nak tengok drift
2pg-smpai umah & tido

Ahad :

10pg- zoo negara
6ptg - smpai umah
mlam - lepak aje![nengok Mentor!!Mohd menang kan ?? nak sket boleh duit rm100k tu??:P


Amacam?

But..sy happy aje sbb leh bwk diorg pegi Jalan2!! Digicam sy diorg pinjam tuk tunang cousin asben di Kuantan . Sy yang bagi!!& gambar2 smua belum di pindahkan lagi.nnti sy upload ye lain kali !!:)

p/s: hrp jgn bosn yer!!pic x de...

Babai...


3 comments:

Fieza79 said...

suspen je ingat kena kidnap btol...ingat dh ilang ke hape..hehee..

Srifairus said...

salam...

erm.. sri pon akan happy bila boleh buat org happy.. bila hai bersih, hidup pon akan tenang...

Pn. Zana said...

Fieza: hehehe. saje wat suspens.
Sri : kan ..happy jer.