carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, February 3, 2012

selamat cuti u all's

hai ..

sekarang tgh hujan ni..lama dh tak hujan siang kan? i mean hujan masa duk kat opis. hehe. tapi kalu kat umah lagi best, leh tido kann?

cuti 4hari ni u all's pegi mana? Ahad kan Maulidur Rasul, & tuk negeri selangor dll tu dpt la cuti hr Isnin & kebetulan Selasa pulak cuti Thaipusam. berderet2 la cuti kan? hihi. kitorg tak g mana kot. cuti CNY hr tu dh balik kmpg. so, cuti kali ni duk umah aje la ye, kalu nak berjalan2 pun kita g jalan dekat2 aje yee.

eh, smlm besday asben sy yang ke 29! & smlm kami g makan KFC di Giant Bandar Puteri. kitorg g berdua je sbb ptg smlm ajak asben g bank. so, alang2 tu singgah la kejap kat sana. asben cuti smlm, sbb 1day b4 tu kena kije 24hrs. bila nak balik tu singgah Secret Recepi. beli kek 2 slice untuk Ammar. dia kan excited sungguh bab2 kek ni.

tu aja la nak cite. gambar tak de.kiki.

ok, selamat cuti panjang kepada sesiapa yg cuti lama cm saya yee. :D

1 comment:

YaYaNsMuM said...

tak g mana pun..huhu...takde plan.
Slmt bercuti panjang jugak for me...hehe...