carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, September 27, 2010

Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest

Nak joint contest ni..anjuran Mamalieyna


~> Syarat-syarat penyertaan :-

1) Menjadi Follower blog INI (http://mamalieyna.blogspot.com) dan blog INI ( http://mamalieynaforcontest.blogspot.com) (bagi memudahkan anda semua tau info berkaitan contest ni-dah habis contest, nak delete..bleh jer ^_^)~~Done~~

2) Membuat entry dengan tajuk ini sahaja “Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”~~Done~~

3) Letakkan banner di sidebar dan di dalam entry anda dan linkkan ke halaman contest ini ~~Done~~

4) Letakkan gambar Baby anda (anak sendiri ye) lingkungan usia 06 bulan – 36 bulan yang sedang dalam gaya ‘Exploration Time’ yang dirasakan paling Sweet & Cute! sertakan sekali NAMA & UMUR anak anda! ~~Done, kat bawah ni ye ~~

5) Gambar berkenaan perlu nampak wajah si anak dan kejelasan gambar juga diambil kira ~Done~~

6) Ceritakan sedikit berkaitan gambar berkenaan..sesimple mungkin ye.~~Done~~

7) Tinggalkan Link entry anda di ruangan komen di entry ini sahaja ~~Done~~


Dengan niat mmg nak menang, sy pertaruhkan pic ini :-

+

+

+




Nama: Muhamamad Ammar Syazwan b. Amir Hamzah
Umur : 1 tahun 9 Bulan .

Ringkasan ttg gambar ni :

Gambar ni jelas menunjukkan Ammar yg sedang memanjat rak tv.
Ammar mmg suke memanjat kat tepi rak tv ini. kebiasaanye, die akan baling something ke belakang tu & akan sibuk2 nak pegi capai yg kununnye sampai la.


Sekian ..


1 comment:

mamalieyna said...

bijak2x..hehe..

TQ for joining!

checked n approved!

good luck cayang ^_^