carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, August 7, 2014

Aidilfitri 2014 miss sasu & family




Assalamualaikum semua kenalan miss sasu . 

Selamat hari raya semua & diharapkan kita semua telah bergembira dengan cutihari raya yang lepas ! puas hati kan cuti lama. almost kita ambik cuti 1minggu . 

miss sasu balik kampung (Jerantut), Jumaat pagi. (read : 1pagi , hahaha ) smpai kampung dalam kul 4 pagi nak sahur. balik umah asben dulu. duk sana smpai sabtu malam. 

sabtu malam lepas berbuka, balik rumah family miss sasu . tak jauh mana. dalam 15minit je dah smpai ! yeaay, bermula la mood nak raya ! sampai2je diorg tgh nak pasang langsir. wauu. takke mood raya tu dah ada. hehehe. 

tema kami tahun ni grey . 

grey takbape nak cair kan untuk 3A ni. anak2 smua lelaki kan..bagi la diorg ni satu kain je wat baju melayu. senang . miss sasu beli ready made jubah je. grey gak, tapi more to sandy grey. cam warna coklat-coklat sikit .


+

+

+

+

+



Keluarga kecil miss sasu 
Ammr 6y
Aryan 1y





Keluarga besar miss sasu 

mak 
ayah 
8orang adik beradik 
7 orang anak sedara 


anak anak kesayangan miss sasu 



gambar beraya dengan kawan lama
asnita di bukit nikmat, jerantut.




akhir sekali, 
selfie sikit ..hehehehe. 

dengan handbag si kecil ni la..


























selamat hari raya semua !! 

berhati -hati memilih makanan ni majlis rumah terbuka ye.
elak dr yang manis manis
later, miss sasu share tips ke rumah terbuka. 

stay tune.

miss sasu / 012- 985 1718 

1 comment:

Amanda Suria said...

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin sasu and family