carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, September 6, 2012

rajin nya ..

salam ..

selamat hari raya semua! masih belum terlambat kan...

pagi ni ada masa free sket ingat nak update la blog. tengok draf. sbb hr tu dh siap2 masuk kan pic raya dr ipad. tapi sekali tgok pagi ni tak ada. maybe line hr tu slow & x dpt nak save. tapi x apa, ni ada la gambar sket nak cite kan..

ammar dh makin besar. bulan 12 ni dah 4 taun. dh besar kan. dan soalan berkenaan bila nak dapat adik tu dh jadi hot topic pun. tp tak apa kan. itu kerja tuhan. siapa la kita nak menidakkan takdir Dia kan? ok, back to Ammar ye. makin besar, makin la mcm ragam. dh terdedah dgn persekitaran tadika ni lagi la. mcm2 yg dia try nak buat.

ini salah satunya..









melipat seluar dalam!


seluar dalam dia kan comel2. kecik2 je..senang la nak lipat. tp make sure ibu yg betulkan dulu. n bentang kat dia suh dia lipat. 2,3 langkah dh siap.tapi x reti nak susun tinggi2. just susun sebelah2. tak ape la.kang jatuh pulak.haha.

lps tu gigih la dia ambik satu2 letak dlm bakul dlm almari dia. gud boy la kan. tpi dalam bakul tu kena adjust balik. dia pakai letak je..haha.

tu je..:P

nnti sy buh pic raya ye..tpi kat Fb dh banyak dh tunjuk :P

3 comments:

Bionic women said...

pandainya..dhiya suka lipat tuala atau apa jer menda yg petak..senang katanya..hahaha

Nieyl said...

alah...rajin nyer yea..:)

syariza09 said...

hamboi pandai ammar lipat spender yer,rajin tlg ibu