carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, January 29, 2010

Giant Stamp

Hah!!

Dah lama sy mnyertai peraduan ni tau..sy duk simpan stamp2 giant ini dengan jayanya.

RM20 - 1 stamp
Jumlah setakat ni -90keping, so maknanya sy dh belanjakan =RM1800
(huhu..banyak nyer ek ?)


Tujuan sy cume : NAK KUALI ITU!!(kecian sy tau ..umh sy de 1 kuali aje):P

~ni hah, petak2 stamp yer, kena lekatkan kat petak2 tu (abaikan jika tersenget yer)



~ni hah, sebelah kiri itu, promo2 nye la..~



~sy nak beli yg itu la, kecik halus je..70stamp bg kat die n kena topup dlm RM3.90)~

-sorry ye,pic blur sket-

~yang ke2 sy nak yg ini..20stamp bg kat die n kena topup dlm RM70++)~

-sorry ye, pic blur sket-

So..dengan ilmu matematik yg sy de:

Sy bg die stamp 90keping(rm1800) & kena kuarkan duit RM73.90++..

and dpt bwk balik 2 kuali..1 kecik halus & 1 beso skit la..

BILER SY NK PG BUAT BENDA2 NI?
-AHAD ni KOT..

2 comments:

Miss Q said...

gigihnye simpan stamp! I salu dapat stamp, abes letak merata. lepas tu hilang ntah kemana! camne aa tamau bg hilang?? susah betol. sebab malas nk simpan2.. aleh2 jd tukun dlm purse. lepas tu tukun pun kena buang dlm tong sampahhh

Stories Of Me said...

Wah..Miss Q bg komen (terharu weh)..

huhu..sgt gigih kan sy?Sy ye style, bile lps byar kat kaunter tu, buh dlm purse..smpai umah, terus lekat aje.Tp kdg2 tersasar jugak. ade ke jumpe bwh karpet kete..hehe..