carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, March 31, 2015

Tips Kurus Suri Rumah




Assalam semuaaaa ! 

siapa suri rumah yang nak kurus ? 

saya !
saya!
saya! 



woiii, lepas jadi suri rumah ni, iolls suka makan lah ! 
kah kah kah ..

padan muka aku kan ! 
siapa suruh masak sedap sedap..


so, sebagai penyelesaian, kita buat aktiviti fizikal la untuk kasi kalori kita negatif dan negatif kan ?
suka laa kalau  negatif, kalau positif ?


hahhahahaa. 
tensen iolls..


*******************************

ok, lah nak p basuh pinggan. 

nak bakar 160kalori katanyaaa!

hahaha

Sunday, March 29, 2015

Baju Kurung Cantik







moh cuci mataa uolssss







 







cantikkan ? 

harga : rm93 free postage !!

dah banyak yang habis tau ! cepat cepat


kalau kurus, mesti comey 

moh kurus ! hahahhaa 


****************************

jom cuci mata banyaklagi dalam ni 




miss sasu - 012 985 1718

Saturday, March 28, 2015

siapa nak rm250??



Assalamualaikum !

hai uolls..

siapa nak rm250 ?? 


*****************************

Jom rembat peluang ini, dengan pembelian ESP beli 6 percuma 1! 
yang tengah pregnant, sesuai sangat ambil! 


*******************************

TODAY IS LAST DAY ! 





cepat whatsap me 
012- 985 1718


Thursday, March 26, 2015

Tips jimat dengan shaklee



Assalamualaikum semuaaaa ! 



nak bagi uolls JIMAT BULAN INI. 

bulan depan dah GST, so, ini masa yang sesuai + cantik sangat tuk uolls grab peluang ini. 

INI SET KURUS. 
siapa yang nak kurus + cantik persis model boleh ambil.


**********************************************



TAPI, kena ambil bulan ini. 

sebab ESP HARGA MURAH ! 



jimat sehingga rm60! 
siapa nak bagi uolss rm60? sebab iolls pun nak jugaaaak ! 




bagaiamna ? 

dengan cara ambil ESP, beli 6 percuma 1.

ambil 1 ,2 pun boleh 
ambil 3456 pun lagi boleh !! 

lagi banyak, lagi banyak duit uolls yang buleh jimat dengan miss sasu.



*************************************

cepat,sebelum terlambat ! 
sebelum SABTU OKEY.



whatsap
012- 985 1718

Wednesday, March 25, 2015

Tips Murah Rezeki




Assalamualaikum ..

Sebagai panduan bersama. boleh diamalkan jika ingin murah rezeki. 

sharing is loving..

:) 

Tuesday, March 24, 2015

Testimoni Cantik Dengan Set Cantik








Assalamualaikum sahabat !


uollss, hari ni nak share ngan korang testimoni yang TELAH BERJAYA cantik + halus mulus dengan set cantik shaklee. 

jangan terkejut tau ! 

kih kih kih 









cantik kan ! 








ni lagi satu, pasti uolss teruja! 
sebab iolss pun waaaau ! 
nak cantik jugaa










tadaaaa!











cantik kan ? 

Jom kitaaa! 

ambil set cantik 


1- ESP
2- VItamin C
3- Vitamin E 





****************************

nak order ?
pm
whatsap 012- 985 1718 















Monday, March 23, 2015

Tips Putihkan Muka

Assalamualaikum semua ..

Selamat hari Isnin! 
Hari ni dah start sekolah kan..lama  cuti. merehatkan diri + memenatkan ibu sebenarnya. kih kih ..
tapi tak apa la..itu kan tanggungjawab .

Eh uolls, ada yang cari NAK PUTIHKAN MUKA tak ? 
Hamboiii, sejak ada Qu Puteh.. kemain nak putih belaka yeee. Tapi tak mau cite pasal qu puteh. kita nak cite pasal VITAMIN C ! 


Patut la sejak ambil Vitamin c, kulit jadi putih ! kah kah .. sebenornya iolls ni tidak la dalam kategori putih . dalam adik beradik tu memang iols aja la yang takbape putih..redo aja la.. tapi sejak dah tua ni, eh kemain bertambah putih la sikit..sikit la.. ater baru makan vitc dalam sebotol! hahaha. hitam 31tahun.eh tetiba nak putih dalam masa 2-3 bulan.. tak patut patut kannn? 



so, kalau nak putih, ambil vitamin c jer setiap hari ! 

tapi kena ambil shaklee punya ni tau.. sebabnya shaklee punya istimewaa! 
dilepaskann 100mg setiap jam.. gtuuu! so, tak ada lah uolls akan bazir kan vitamin c yang diambil. sebab vitaminc ni larut air, akan dibuang melalui pepeluhan + air kencing. 

************************************

hubungi miss sasu ye untuk order 

012- 985 1718 




Sunday, March 22, 2015

Tips berpantang untuk kulit cantik

nah , baca testimoni ni dulu yer..

----------------------------------------------

apa yang uols perasan + faham bertapa hebatnya jika ambil ESP selepas pantang ?

1- muka jadi glowing 
2- muka dah tak seteruk semasa mengandung 
3- 2bulan dah dapat berat sebelum bersalin.

******************************
hebatnya ESP ni kan ? 

Esp ni serbuk soya organik yang diproses menggunakan air dan teknologi tinggi. selain itu soya yang diguankan ialah soyan non gmo. iaitu yang tidak diubah secara genetik bagi cepat masak . ianya ditanam secara semulajdi giteww.

jadi, tidak heran jika dikatakan ESP adalah sangat bantu jika anda nak cantik + kurus sebelum ini. 

*****************************

cerita di atas ialah apabila dia ambil ESP bersama set pantang lepas tu continue ESP sahaja ! 

siapa yang nak skip ESP jika dah tau ianya sehebat itu bukan ? 








ok. ni siapa yag nak kurus dengan ESP + set kurus. 



so, sila masukkan sekali ESP ye.

*******************************

ESP harga murah dah nak tamat ! 
bulan depan jangan mintak lagi harga promosi ok.


so, jangan lepaskan peluang ini. 

cepat hubungi saya.

012- 985 1718 


Friday, March 20, 2015

Apa Jadi Kalau Kurang Vitamin C



Assalamualaikum semua sahabat ..


petang ni nak kongsi dengan uolls apa akan terjadi kalau badan kita kekurangan vitamin c ? 
sebab apa terjadi ??

sebab badan kita tak hasilkan vitamin c sendiri ! 
semua kena ambil dari permakanan !


************************
1- gusi berdarah 
2- kulit kasar 
3- kulit kering 
4-kulit kedut 


hah! semua pakat belek muka dah kan ! 

so, apa lagi ....

g ambil vitamin  c sekarang ..

tak ada lagi, boleh order dengan miss sasu tauu! 
tak mahal pun ! 

RM13 jer ! 



ye..



RM13 sebulan ! 
1 botol tahan sehingg 6 bulan !


rugi la uolls sebab tak nak rasa kulit sehalus sutera ! 
:) 






moh whatsap 
012- 985 1718 

Thursday, March 19, 2015

Apa yang best join shaklee /


Assalamualaikum uolls. 

Siapa yang teringin sangat nak join sebagai ahli shaklee ? 

ada ? 
pasti ada kan ? 

*******************************

apa yang best jadi ahli shaklee ni ? 


1- yang best dapat beli produk dengan harga ahli 
2- dapat bonus sehingga 5angka 
3- dapat peluang pergi bercuti ke luar negara / umrah secara percuma !

*********************************

best tak ? 

at least uolls akan dapat pendapatan sampingan selain dari makan gaji. atau yang suri rumah ada duit sendiri untuk kegunaan sendiri kan ?

best tak ?

ok, apa yang perlu buat untuk mulakan bisness shaklee ??

1- cuba dulu produk shaklee
2- rasai kehebatan & perbezaan 
3- share dengan family & rakan yang lain
4-mendaftar dengan SID yang sah. hanya rm65 yuran tahunan sahaja! atau belian 200uv produk .

*************************************

anda pasti rasai kehebatan dengan SHAKLEE ! 

boleh whatsap ye 

012- 985 1718


Wednesday, March 18, 2015

Tips Kurus & Jimat





Assalamualaikum uollss.

Lately, ni mmg iolls sibuk dengan promosi kan ESP. sebab bukan apa, tak nak uols telepas peluang penjimatan ini. bulan depan harga dah lain. lain kuasa dua tau tak ?

+ harga normal 
+ GST !

uolls, akan rugi dalam rm60! 
tau tak ?
ish ish ish 

iolls kalau boleh,nak uolls semua jimat. dapat ambil ESP dengan ada balnce duit dalam bank lagi. 
hah! gitu laaaa. 
tak nak bagi uols rasa terbeban dengan GST ni. iols dah rembar dah. 
RUGI BESAR !


kih kih ..
tak nak jimat, tak apa.. 


*******************************
ni nak bagi Tips kat korang yang nak kurus kan .
iolls nak uolls kurus juga.. jangan la iolls sorang kan ?
tak adil la gtu ..








ok, i nak uolls ambil ESP masa perut kosong ! 
tapi nak galakkan uols ambil masa perut kosong. 
paling sesuai pukul 10pagi atau 4petang !
time ni kan uolls cm lapar gile menunggu waktu lunch + dinner kan ?

tapi iolls yang paling over ialah pukul 4petang.
rasa nak makan orang ! hahaha

so, senang jer, ambil je 3sudu besar ESP + 200ml air suam.
memang TERBAIK !

BAGI RASA KENYANG 2JAM !

lepas tu pukul 6-7petang, uolls makan la malam !
hah, macam tula nak kurus tau cayang cayang semua..

***********************************



ok la.. 
sape yang nak JIMAT supe duper bulan ini?


nah cepat hubungi iolls tau 

Free delivery Taman Putra Perdana Puchong & kawasan berdekatan 
Postage seluruh malaysia
Free cash bonus next month 
Free Membership
Free gift 



012- 985 1718 
fb : sasuzanazanudin














selamat pagi semua


Assalamualaikum & selamat pagi uolls 

semoga urusan hari ini dipermudahkan ..:) 



Tuesday, March 17, 2015

Shaklee di Puchong






*******************************************

nak kurus & nak cantik tak?

cepat hubungi miss sasu tau ! 

Free Gift March ada ni nak bagi uolls. 
Free delivery Taman Putra Perdana
COD Tesco,Aeon Big Puchong Utama. 
Postage Seluruh Malysia


012- 985 1718
sasuzana1@gmail.com


Misi Kurus Sebelum Puasa


Assalamualaikum semua si cantik manis.
---------------------------------------------------

bagaimana hari ini? 
sihat semua? 

ada yang bercuti ker? biasalah anak cuti sekolah, adalah masa nak cuti cuti juga kan ?

uolls, siapa yang nak kurus dengan SELAMAT ?

SELAMAT lagi HALAL tau! 

----------------
angkat tangan ! 
----------------


hihi..nampak dah, ada yang berminat? 

Miss Sasu nak beri jaminan kat uolls, uolls akan turun sehingga 3kg sebulan JIKA konsisten ambil set di atas DAN WAJIB ikut peraturan saya. Tiada Paksaan tetapi jika nak kurus raya ni, wajib follow tauuu ! 

YANG BEST, boleh MAKAN NASI! 
jangan risau, iolls tak kejam .. iolss pun suka makan nasi ! 

tapi uolls kena janji tau, nanti follow tau ! 
sebab sekarang, miss sasu pun tengah diet. aim nak 58kg sebelum puasa bulan 6 ni! . kih kih kih ..
so, ngam ngam raya, berat dah 56kg ! so.. kita ada lebihan 2kg untuk ditambah semasa musim perayaan. hahahaha. nampak tak disitu?? raya kan makann dan makan.. eh eh , tak perlu diet, malas nak diet pung time tu. 


kih kih.

JOM, siapa nak makan dan makan masa raya tanpa risau naik berat mendadak? 


-----------------------
boleh baca sini 



*****************************

whatsap 
012- 985 1718


Monday, March 16, 2015

sambutlah mentari pagi



assalamualaikum & selamat pagi semua !!


Sunday, March 15, 2015

Testimoni Cantik Dengan Shaklee



amazing kan ?

later, miss sasu citer penuh ye.


babai ..

---------------------------------------------
anythings can whatsap 

012- 985 1718 

Saturday, March 14, 2015

Pesanan Imam Al-Ghazali



Assalamualaikum & selamat pagi sahabat 

cuti sekolah dah bermula

Assalamualaikum..

Yeaaa ! cuti sekolah dah bermula.
boleh la rehat sekejap kan ..
seminggu aja kan ..

pegi mana uolls?
meh cite !

Friday, March 13, 2015

Tips Kulit Glowing



Assalamualaikum uolls..


Ok lah. ni nk bagi tips bagi muka uolls glowing dan tiada parut jerawat lagi..

Ser Cantik yang dia pakai ialah 

1- ESP 
2- Bcomplex
3- Vitamin E

wauuu ! amazing bukan ?

-------------------
whatsap me 
012- 985 1718 

salam jumaat


Assalamualaikum & salam Jumaat ..

Semoga uolls semua diberkati oleh Nya
sentiasa hingga selamanya.


:)

Thursday, March 12, 2015

Apa Itu ESP



Assalamualaikum uolls

mesti uolls pelik kan, apa benda la ESP ni. kot glamer saangat bulan ini. iolls percaya dalam wall fb korang mesti ada yang buat shaklee kan ? 

shaklee & uolls memang tak dapat dipisahkan. 
cam bayang bayang ..

kih kih 

ok, ini serius! 


------------------------------------------

ESP ni ialah singkatan Energizing Soy Protein

so, tengok nama tau dahh!
protin soya yang beri uolls tenaga.

soya mende? soya kat pasar malam ker ? 

NO NO NO 


ni soya berkualiti tau dik non
NON GMO ORGANIC SOY

as sudah ! 

Non Gmo tu mende ? 
Non Gmo itu ialah ianya tidak diubah secara genetik. maksudnya soya tu tumbuh dengan normal. tak ada bahan kimia yang digunakan untuk percepatkan pertumbuhannya.

Organic Soy?
soya soya ini ditanam secara organik. tiada bahan kimia yang digunakan sebagai baja. semua secara semulajadi 


gitewww ! 
senang kan ?

-----------------------------------------------------

Tak rugi ambil ESP.

Tapi rugi kalau tak ambil ESP bulan ini.
boleh kurus + cantik bersama sama.


-----------------------------------------------------

bulan depan harga dah normal + GST ye bebeh! 

jom order sekarang dengan iolss

Miss sasu 
012- 985 1718 

Wednesday, March 11, 2015

note before sleep



good night everyone! 



sunnah nabi before sleep are :



1- solat sunat taubat 
2- surah al-mulk




assalamualaikum 

Testimoni Kurus Dengan ESP


Assalamualaikum uolls, 

Buat Apa? 

ni nak share ngan uolls, bagaimana ESP boleh bantu untuk kurus ??

Boleh ker? 
boleh la sangat! 

sebab apa ? sebab protein ESP adalah Low G.I. rendah nilai karbohidrat. jadinya gula dilepaskan secara perlahan lahan dan gula adalah sentiasa dalam paras yang rendah.


so 





so 





so


idok la asyik lapar aja kann? 

-------------------------------------

Nah satu testimoni untuk uolss. 






tadaaaa..

later kita sambung yer..

assalamalaikum
miss sasu 012- 985 1718

Tuesday, March 10, 2015

Cara Rasulullah SAW menjaga kebersihan diri







assalamualaikum uolsss 

Jom ikut cara Rasulullah SAW jaga kesihatan diri. 
----------------------------------------

1- bangun sebelum subuh
2- aktif menjaga kebersihan
3- tidak makan berlebihan
4- selalu berjalan kaki
5- tidak pemarah 
6- optimis dan tidak putus asa
7- tidak iri hati 
8- pemaaf 

-------------------------------------------------





Jerawat di badan hilang



siapa ada jerawat kat badan ???

adoiiii. 

susah nya nak buat kerja kan ! kat muka kira buleh kawal lagi la.. kalau kat badan, adoiii susah kan . 

makan ESP jer sebulan ..
jom uolss cuba ! 

harga Promo sebelum GST ni.
ambil 2-3 tong sesiappp!

------------------------------------

miss sasu 
012- 985 1718 

Lagi testimoni untuk kulit cantik





Hai uolls...

Teruja ke idok dengan petua semalam ??

gila tak teruja kannn! terus la bancuh ESP dengan air suam . lebih afdal gituu.. hahahaha
uolss tak mau ker? cubalaa. konsisten 3bulan, pasti kulit cantik uolls. 

siapa nak kawin hujung taun ni? hah! ni peluang anda..

ambik 4tong sesiap.. 1 tong jimat leh pakai sehingga 2 bulan, cukup la uolls nanti nak kawin bulan 11 nanti pasti tak payah nak makeup beria kaaan ! 

meh nengok lagi testi 




-






-









wauuuu ! amazing kan ??

-----------------------------------------------------------

Jom rembat harga promo sebelum GST !

Buy 6, free 1

miss sasu 
012- 985 1718 


Monday, March 9, 2015

Petua untuk kulit muka cantik dan bersih


Assalamualaikum uolls sahabat miss sasu yang disayangi..

iolss ni tak adalah ramai nau kawan, BFF pun idok la ada. setakat biasa biasa aja. ni pun nasib ada uolls, boleh la menumpang kasih . sob sob sob..

sejak jadi housewife ni, aduhai.. rasa sepi pulak tak ade kuar ngan kengkawan.. asyik menyembang di whatsap aja kan .. haha. tapi tak apa la.. kita redo aja la. esok esok mana tau ada rezeki, Allah nak bagi boleh beli kereta cash, hah.buleh la iols g jumpa kengkawan ..:) 


lor, melalut dahhh. 

janji ngan uolss nak bagi Petua kulit cantik kan ? 


ala


ala 


meh nengok gambar nya dulu boleh ?? boleh la darling yeee :) 




gebus ke idok ? 


gebus kaaan ! 

meroyan lah gini..


nak tau apa petua ? 
telan je ESP setiap hari tanpa miss
setiap hari okeyyyy ! 
tengok selepas sebulan , waaaauu pasti ada beza. 

tak banyak pun sikit pasti nampak . 
kalau uolss jenis nampak lambat tu, tu mesti dok makan makanan berkolestrol tinggi kan ?


------------------------------------

eh uolls, baik rembat promo ESP bulan in tau ..


sebab kannnn..


bulan depan harga dah back to normal dan dan dan..

plus GST !!! 


apaaaa ? aduhai kena ambil sekarang tau ..
jimat dekat rm40 tu kalau ambik sekarang .


whatsp me now ye. 
012- 985 1718 

kita ambik 2-3 tong pun boleh 
simpan untuk sampai hujung taun kan.


ok uols. pikirkan dulu ,
then nanti bgtau sama miss sasu ok.


--------------------

COD : PUCHONG 


Senyum laaah



Assalamualaikum uolls.. 

Amacam cuti ? syok ye.. :) 
iolss tak ada aktiviti ke keluar, duk di rumah aja..kih kih..
asben iolss keje mingu ni. biasala kontraktor katakan . weekend la time bekerja. sebab org lain tak keje. hihi. 

eh, dah senyum belum pagi ni? 

hah! masam sangat muka tu kan . cuba senyum sikit. 
baru la aura positif tu datang .
jangan masam masam muka tauu ! 
:) 

ok la..selamat bekerja la uolls..

iolls sibuk memasak, mengemas rumah aja la pagi pagi ini.
babai semua..

petang kita ketemu lagi .
nak bagi 1 testimoni cun tuk uolss . 


Sunday, March 8, 2015

Kelebihan Beristighfar


Jom uolls, lazimkan lidah dengan beristighfar. 

:) 

Happy weekend untuk yan bercuti .


 

Saturday, March 7, 2015

Detox Usus UNTUK Cantik dan Kurus

Assalamualaikum uolsss.. 

Korang, nak share tentang DETOX. Tahu tak yang badan kita kena detox juga. macam kereta, pun kena servis kan ? kalau tak berkarat . sebab apa. sebab kita dok pakai dia setiaap hari. berjauh beribu km mungkin kan ? kalau kita tak servis, nanti PASTI akan ada masalah kan ? 

Jadi, sama la juga macam badan kita.. Kita pun kena detox juga. Tapi bagaimana?? banyak cara ada yang buat air, makan buah saja atau yang paling senang, just telan jer HERBLAX atau ALFALFA. tak susah mana pun. just telan n minum air sikit. kang tercekik pulak. hihihih.

Jangan risau la, ini natural base. tiada bahan kimia tau ! semua nya berasaskan tumbuhan herba. antaranya senna leave, alfalfa leave dan sebagainya..

senang jerk,. 

Jom kita gembirakan usus kita. tak mau berkarat sudah kan ? 

nanti bila uolls makan Herblax ni,lepas 6-8jam , uolls KENA bersedia untuk ke toilet! hahaha. .awas tau ! jangan bilang iolss tak remind! kiki

kalau AlFALFA , fungsinya ialah Detox seluruh badan. ianya membuan segala jenis asid & toksik dalam badan. akan hilang melalui air kecing dan perpeluhan tauuu! eh Nasi putih yang kita makan tu asid juga tau . jangan tak tahuuu. 

ok la iolss nak p telan Alfalfa now. 
babaai. 

-----------------------------------

ingin order, ingin ketemu sama miss sasu ? 

whatsap saja tauu. 

012- 985 1718 
hotline sekarang ni! 
hahahahhaa. 
 






Friday, March 6, 2015

Lawanya la haiii !




apa yang lawa ? 


apa yang sangat lawa tu ?


ini bagi iolss lah 



uolss, tak tau lah ..




hahahaha. 




tadaaaaa! 




 

nampak lembut je kan ? 

berkenan sungguh aiiih ..


nak p shoping la..

kat mana??


klik jer sini 

 


babai..

nak sambung menatap gambar. 

hahahahaha.


Jom Berselawat



Assalamualaikum semua..

Kejap jer dah hari jumaat kan ? suka la tu , esok dan lusa weeekend! boleh la uolls rest kan ? iolss tak rest pun la .. weekend & weekdays sama aja sibuknya. sibuk sebagai ibu yang bekerja dari rumah kan ? Tapi its ok , ini pilihan saya :) 

Uolss, jom baca selawat ringkas ni. 
untuk Nabi Junjungan Kita,Nabi Muhammad S.A.W 


ok lah , ketemu lagi..
salam subuh uolss semua..